If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
и аз се бях запътил на там и гледах бързо да се махна от центъра ама и твойта 146ца ми привлече вниманието и съм сигурен, че не само мойто, цвета е уникален! Колега ти си от надежда нали, защото доста пъти съм я засичал из квартала.
С кой колега с черна 155ца днес се поздравихме на светофара при стадиона на Локото
Мерси колега от Обеля съм но доста често ходя към надежда. И аз съм те засичал доста пъти предимно около Биллата
"Поздрав" за шофьора на тъмна /синя или черна/ Алфа 156 седан - СН8707.. , който снощи около 23ч., на кръговото след АМ Тракия реши да ни изпревари всички 5 коли,които бяхме навлезли в кръговото и накрая от лявата лента да ми сече пътя за да завие към Ст.Загора.Явно не му пукаше, че видимостта беше не повече от 15-20 метра, а и настилката беше достатъчно хлъзгава.
ЕВАЛА на такива като него
Нямаше стикер и незнам дали чете форума, но все пак...
Вчера около 13 часа на паркинга на Супермаркет Пени ,колега съсъ същата досущ като мойта 166 -сребриста,с номера от ляво ми изкара акъла.Реших ,че ми задигат возилото.Да си каже кой е
Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum
Comment